Å være anleggsgartner i Oslo, Viken og Innlandet

Aldri en kjedelig dag på jobb!

Enten det gjelder Slottsparken, det nye Nasjonalmuseet, Kadettangen, Regjeringskvartalet, Universitetet i Ås, eller minnesmerket på Utøya - som anleggsgartner på Østlandet og i Innlandet er du med på å forme byen og miljøet vi omgir oss med i hverdagen.

Som for alle steder i landet handler arbeidshverdagen som anleggsgartner først og fremst om å opparbeide og vedlikeholde utearealer. Men på denne kanten av landet er det ofte snakk om store områder, som parker, hager, aktivitetsparker og nasjonale landemerker. Vedlikehold av fellesområder i borettslag, varmekabler i oppkjørsler, hugging og legging av skifer eller belegningsstein er også vanlige oppgaver. Og så må vi ikke glemme beplantning, betongarbeid i f.eks skateparker eller grunnarbeider og fundamentering.

Som anleggsgartner i Oslo, Viken eller Innlandet har du mange muligheter. Fra mindre oppdrag for privatpersoner til store, omfattende jobber for offentlige bygg og fritidsområder.

Ulike bedrifter jobber gjerne i ulike markeder. På skolen får du mulighet til å prøve deg på mange forskjellige arbeidsoppgaver slik at du kan finne ut av hva du liker best.

Anleggsgartnerbransjen er med på å utvikle fremtidens byer, regioner og samfunn. Du bidrar til renere luft, gode pusterom og gjør byene grønnere og mer bærekraftig. Trives du ute og er glad i å ta i et tak er anleggsgartnerfaget absolutt noe for deg!

 

 

blianleggsgartner

T: 32 83 10 10

E: kontakt@blianleggsgartner.no